Onze vacatures

 Algemeen

De Hart&Vaatgroep is een patiëntenvereniging voor mensen met een hart- of vaatziekte en hun naasten. De vereniging houdt zich zowel landelijk als regionaal bezig met:

  •  informatievoorziening
  •  lotgenotencontact
  •  leefstijl en bewegen
  •  belangenbehartiging
  •  het organiseren van vakanties voor mensen met een aangeboren of op jonge leeftijd verworven hartafwijking

De Hart&Vaatgroep heeft een landelijk bureau en is ook regionaal actief. In regioteams in Nederland zijn vrijwilligers aan het werk. Een regioteam onderhoudt contacten met zorgverleners, ziekenhuizen en revalidatiecentra in de regio en organiseert activiteiten.

Door het geven van voorlichting en informatie worden zorgprofessionals bewust gemaakt van de gevolgen van de ziekte/aandoening. Bovendien krijgen patiënten en hun omgeving meer zelfvertrouwen en worden zij gestimuleerd om meer voor zichzelf op te komen. 

Regio Zuid-Holland.
De regio Zuid-Holland heeft 32 ziekenhuisvestigingen en 30 buitenpoli. U begrijpt dat onze regio gebaat is bij veel vrijwilligers, zo goed mogelijk verdeeld over de provincie. Iemand uit Katwijk of Reeuwijk gaat niet snel "even" met het openbaar vervoer naar Dirksland of Gorinchem. Wij zijn vooral op zoek naar mensen die b.v. de stand op een beurs in hun omgeving kunnen bezetten; stukjes kunnen schrijven voor onze e-nieuwsbrief; meehelpen bij de organisatie van een evenement, mee willen draaien in de patiëntenbegeleiding hart- of vaatpatiënt of sport en bewegen als favoriet hebben.

  • Bent u zelf hart- of vaatpatiënt of is een familielid patiënt en heeft u enige tijd beschikbaar?
  • Heeft u één of meerdere dagen per jaar beschikbaar om een stand in uw omgeving te bemensen?

Kijk dan hier voor de openstaande functies.

U kunt zich hier aanmelden voor een kennismakingsgesprek