Kookworkshops

De kok vertelt zijn verhaal
De kok legt uit
Samen koken
Samen koken
Het resultaat
Het resultaat
Samen eten
Samen eten

Veel mensen met een hart- of vaatziekte krijgen het advies zoutbeperkt te eten. Een gezonde levenstijl met weinig zout is voor hartfalenpatiënten extra belangrijk vanwege de neiging om vocht vast te houden. 


In de kookworkshops van De Hart&Vaatgroep krijgt u tips over hoe u, ondanks zoutbeperking, toch lekker kunt eten. Tijdens de kookworkshops krijgt u informatie en tips over zoutbeperkt eten.
Naast een verhaal van een verpleegkundige en/of een diëtiste houdt ook de kok een kort verhaal over smakelijk koken met gebruik van kruiden, e.d.

Onder leiding van een ervaren kok wordt een heerlijke zoutarme maaltijd gekookt.

Ter afsluiting volgt een buffet.

Controleer de agenda voor nieuwe kookworkshops

Bekijk het verhaal over de kookworkshop 2015 op de website van het ASz

Bekijk de foto's van deze kookworkshop in Zwijndrecht

Lees het verslag van een deelneemster aan de kookworkshop in Rotterdam

Nieuwsgierig geworden?

Download de recepten uit ons kwartaalblad

Of kijk eens op deze websites:

Smaakvol zonder zout

Smakelijk eten zonder zout

Dieet bij hartfalen

Dieetook

De keuken van Martine

Voedingscentrum

Food info

Spijsvertering

Vitamine info

Zouttest