Limburg

De Hart&Vaatgroep heeft een landelijk bureau en is ook regionaal actief. In regio’s rondom gespecialiseerde hart- en vaatcentra in Nederland zijn vrijwilligers aan het werk, georganiseerd in regioteams. Het regioteam onderhoudt contacten met de zorgverleners in de regio en organiseert activiteiten.

Overzicht activiteiten

Kijk voor een overzicht van de activiteiten in de agenda

Hart&Vaatcafé regio Limburg

Het Hart&Vaatcafé is een ontmoetingsplaats voor hartpatiënten, partners, familie, mantelzorgers, zorgverleners en andere belangstellenden. Zij kunnen er ervaringen uitwisselen, tips opdoen, vragen stellen en hun zorgen bespreken. Bij elk Hart&Vaatcafé staat een thema centraal. Een of meerdere sprekers geven hierover een presentatie. Uiteraard is er ruime gelegenheid om te pauzeren, ervaringen te delen met andere aanwezigen en de informatie in te wisselen. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, interactief en gratis. Het Hart&Vaatcafe vindt plaats in Café de Vreede op de Markt in Maastricht.

Data en aanmelden
Data en tijdstip van de Hart&Vaatcafés in Limburg en in het verdere land vindt u in de agenda op deze website. In Maastricht hoeft u zich niet van te voren aan te melden!

Vrijwilligers gezocht

Het regioteam is regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Bekijk de vacature.
 

Daarnaast zijn we in de regio Limburg altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor zeer uiteenlopende functies variërend van een vrijwilliger die korte presentaties geeft aan groepen hart- en vaatpatienten, een webmaster, een organisator pur sang, een gastvrouw bij evenementen, vrijwilligers die informatiestands willen bemensen.

Heeft u interesse? Neem voor meer informatie per mail contact op met Maryke van der Kam.

Agenda

    Geen evenementen gevonden.