Friesland

De Hart&Vaatgroep heeft een landelijk bureau en is ook regionaal actief. In regio’s rondom gespecialiseerde hart- en vaatcentra in Nederland zijn vrijwilligers aan het werk, georganiseerd in regioteams. Het regioteam onderhoudt contacten met de zorgverleners in de regio en organiseert activiteiten.

Overzicht activiteiten

Hart&Vaatcafé
Het Hart&Vaatcafé is een ontmoetingsplaats voor hartpatiënten, partners, familie, mantelzorgers, zorgverleners en andere belangstellenden. Zij kunnen er ervaringen uitwisselen, tips opdoen, vragen stellen en hun zorgen bespreken. Bij elk Hart&Vaatcafé staat een thema centraal. Een of meerdere sprekers geven hierover een presentatie. Uiteraard is er ruime gelegenheid om te pauzeren, ervaringen te delen met andere aanwezigen en de informatie in te wisselen. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, interactief en gratis. Het Hart&Vaatcafe vindt plaats in ziekenhuis Tjongerschans te Heerenveen.
Data en tijdstip van de Hart&Vaatcafés in Heerenveen en in het verdere land vindt u in de agenda van deze website. Hier vindt u ook de andere activiteiten in deze regio.

Ledenmagazine regio Noord en Oost december 2017

Ledenmagazine regio Noord en Oost augustus 2017

Magazine regio Noord en Oost april 2017

Magazine regio Noord en Oost december 2016

Magazine regio Noord en Oost augustus 2016

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures bekend voor deze pagina.

Agenda

    Geen evenementen gevonden.