Hart&Vaatcafé Dordrecht: Pacemakers

Datum
: 29 mei 2017
Tijd
: 19:30 tot 21:30
Locatie
: ASz Dordwijk, Dordrecht

Krijgt u een pacemaker of heeft u (of uw naaste) er eentje en wilt u meer weten over dit wonderlijke apparaatje? Kom dan naar het Hart&vaatcafé. Bij het thema pacemakers zal cardioloog Leon van Woerkens vooral spreken over de ontwikkeling van de pacemakers in de afgelopen 50 jaar en aangeven waartoe een moderne pacemaker in staat is.

Tijdens deze avond is er ook een collectie pacemakers te bewonderen met modellen vanaf de jaren '50 tot de meest nieuwe exemplaren. Zo kunt u zelf zien hoe de vorm, grootte en levensduur van de pacemakers in de afgelopen jaren veranderd is.

Na afloop van de presentatie gaat u in kleine groepjes verder in gesprek met mede-patienten onder begeleiding van een deskundig gespreksleider. Dit kan een cardioloog (in opleiding) zijn, een verpleegkundig specialist (in opleiding) of een verpleegkundige van de afdeling Cardiologie of een begeleider vanuit de Hart&Vaatgroep.

Het Hart&Vaatcafé 'Pacemakers' vindt plaats op:

Maandag 29 mei
van 19.30 tot 21.30 uur
Inloop vanaf 19.00 uur
Auditorium ASz Dordwijk, Dordrecht

Informatie & aanmelden

In verband met het beperkte aantal zitplaatsen is aanmelden is noodzakelijk. Dat kan onderaan de agendapagina van het Albert Schweitzer ziekenhuis.
U ontvangt dan automatisch de bevestiging via de mail.

Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Patiëntenvoorlichting van het Albert Schweitzer ziekenhuis, telefoon: (078) 652 34 31.

Wat is het Hart&Vaatcafé?

Het Hart&Vaatcafé is dé ontmoetingsplaats voor hart- en vaatpatienten. In het Hart & Vaatcafé geven specialisten actuele informatie, ontmoet u andere patiënten en hun familie en bespreekt u ervaringen en tips met elkaar.
Bij ieder Hart & Vaatcafé staat een ander thema centraal, steeds in het Auditorium van locatie Dordwijk.