Hart&Vaatcafé Dordrecht: Hartrevalidatie

Datum
: 29 oktober 2018
Tijd
: 19:30 tot 21:30
Locatie
: ASz Dordwijk, Dordrecht

Heeft u of uw naaste een hartaandoening (gehad)? Dan is hartrevalidatie misschien iets voor u. Hartrevalidatie helpt bij het herstel en geeft weer vertrouwen in het lichaam. U leert er omgaan met de gevolgen van de aandoening.

Hartrevalidatie vindt plaats in het ziekenhuis of revalidatiecentrum. Voor deelname is een verwijzing van de cardioloog of huisarts nodig. Daar mag u de arts altijd om vragen. Ook als het al langer geleden is dat u een hartaandoening heeft gehad, kan dit zinvol zijn.

Cardioloog Anne Mijn Helming zal samen met de hartrevalidatieverpleegkundigen een presentatie geven over het belang van hartrevalidatie.

Na afloop van de presentatie gaat u in kleine groepjes verder in gesprek met mede-patienten onder begeleiding van een deskundig gespreksleider. Dit kan een cardioloog (in opleiding) zijn, een verpleegkundig specialist (in opleiding) of een verpleegkundige van de afdeling Cardiologie of een begeleider vanuit de Hart&Vaatgroep/Harteraad.

Dit Hart&Vaatcafé vindt plaats op:

Maandag 29 oktober 2018
van 19.30 tot 21.30 uur
Inloop vanaf 19.00 uur
Auditorium ASz Dordwijk, Dordrecht

Informatie & aanmelden

In verband met het beperkte aantal zitplaatsen is aanmelden is noodzakelijk. Dat kan onderaan de agendapagina van het Albert Schweitzer ziekenhuis.
U ontvangt dan automatisch de bevestiging via de mail.

Voor meer informatie kunt u bellen met de afdeling Patiëntenvoorlichting van het Albert Schweitzer ziekenhuis, telefoon: (078) 652 34 31.

Wat is het Hart&Vaatcafé?

Het Hart&Vaatcafé is dé ontmoetingsplaats voor hart- en vaatpatienten. In het Hart & Vaatcafé geven specialisten actuele informatie, ontmoet u andere patiënten en hun familie en bespreekt u ervaringen en tips met elkaar.
Bij ieder Hart&Vaatcafé staat een ander thema centraal.