Tandemtocht: Samen op kop tegen hartfalen

Datum
: 10 juni 2017
Locatie
: Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Het Hart- en vaatcentrum van het UMC Utrecht organiseert de vijfde editie van de Tandemtocht. Bij deze tocht stappen patiënten, vrienden, familie, artsen en fysiotherapeuten samen op een fiets om geld bij elkaar te fietsen voor onderzoek naar hartfalen. Het regioteam Utrecht/'t Gooi werkt hier aan mee.

Het doel van deze Tandemtocht is om geld bij elkaar te fietsen voor onderzoek naar het vroegtijdig herkennen van hartfalen. Met het onderzoek willen we meer inzicht krijgen in het klachtenpatroon van patiënten in de jaren vóórdat zij hartfalen krijgen. Dit moet uiteindelijk leiden tot het eerder geven van belangrijke medicijnen tegen hartfalen, zodat de ziekte in een vroeg stadium zoveel mogelijk kan worden afgeremd.

Tandem, fiets of e-bike
Bij deze Tandemtocht van 40 km fietsen we samen, dokter én patiënt, geld bij elkaar voor het herkennen van harfalen. We streven er naar om elke deelnemer minimaal € 250,- bij elkaar te laten fietsen voor het onderzoeksdoel. Dit jaar kunt u met uw eigen fiets, tandem of e-bike deelnemen. Na afloop van de tandemtocht is er weer een gezellige lunch en brengen we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het onderzoek naar hartfalen.

Aanmelden, website en contact
Het enige wat u hoeft te doen, is: aanmelden, een eigen actiepagina aanmaken, deze pagina te delen met uw netwerkennetwerk en beginnen met geld in te zamelen.

Meer informatie
Bezoek onze website: www.actievoorumcutrecht.nl/tandemtocht of neem contact met ons op info@velotours.nl