Hart&Vaatcafé Zwolle: thema "Herstel thuis of in het ziekenhuis"

Datum
: 24 mei 2017
Tijd
: 18:30 tot 21:00
Locatie
: Isala, Gebouw D, Auditorium, Dokter van Heesweg 2, 8025 AB Zwolle

Samen met het Isala Hartcentrum in Zwolle en hart.volgers.org organiseert de regio Overijssel het tweede Hart&Vaatcafé. Het thema van deze bijeenkomst is “Herstel thuis of in het ziekenhuis”.

Het Hart&Vaatcafé is bedoeld voor hart- en vaatpatiënten, hun naasten, lotgenoten en belangstellenden.

In het café krijgt u actuele informatie over hart- en vaataandoeningen, ontmoet u lotgenoten én hun familie en bespreekt u uw ervaringen en tips met elkaar. Bovendien kunt u vragen stellen aan de aanwezige specialist(en).

Ontvangst is vanaf 18.30 uur
. Het programma start om 19.00 uur.

Programma

Het thema van deze bijeenkomst is: Herstel thuis of in het ziekenhuis.
In het Hart&Vaatcafé vertelt sportarts Aernout Snoek over telerevalidatie. Joke Breukelman, specialistisch verpleegkundige, vertelt over Chance@home (herstel thuis) en Olga Kruit, verpleegkundig specialist vertelt over de Hartfalenpolikliniek.
Problemen met hart, longen of vaten hebben veel impact en brengen onzekerheden met zich mee. Patiënten kunnen na een ingreep in het ziekenhuis, maar ook thuis herstellen. Het enthousiaste team van Isala Harthuis geeft zoveel mogelijk zorg op maat.
Uiteraard is er ruim gelegenheid voor interactie en het stellen van vragen, om ervaringen te delen met andere aanwezigen, kennis te maken met hart.volgers.org en ook de informatiestand van De Hart&Vaatgroep te bezoeken.

Kosten

Deelname is gratis. U ontvangt een uitrijkaart bij het inschrijven op de avond zelf.

Aanmelden
Het aantal plaatsen is beperkt, meld u zich dus op tijd aan via dit aanmeldformulier.

Meer Informatie staat ook op deze websitepagina van Isala

Er worden deze avond wat foto’s en filmpjes gemaakt. Indien u daar bezwaar tegen heeft, wilt u dat dan op de avond zelf even doorgeven?