Agenda

okt23

Voorlichtingsavond hartfalen

De afdeling cardiologie van het Zuyderland Medisch Centrum locatie Sittard organiseert 23 oktober samen met De Hart&Vaatgroep Limburg een informatieavond voor hartfalen patiënten. Het thema van deze avond is: 'Hartfalen heb je…

okt26

Hart&Vaatcafé Tilburg: Uw zorg omtrent hartfalen. Nu en in de toekomst

Op 26 oktober organiseert De Hart&Vaatgroep regio West-Brabant een Hart&Vaatcafé in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) te Tilburg. Het thema is "Uw zorg omtrent hartfalen. Nu en in de toekomst”.

okt27

Ontmoetingsdag West-Brabant

Op 27 oktober organiseert De Hart&Vaatgroep regio West-Brabant een ontmoetingsdag in het Amphiaziekenhuis in Breda.

okt28

ROW Patiëntenmidddag 2017

Het ROW-centrum van het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en De Hart&Vaatgroep organiseert weer de tweejaarlijkse informatiebijeenkomst om ROW patiënten en hun naasten te informeren over de ontwikkelingen rondom deze aandoening.

nov02

Hart & Vaatcafé Aneurysmachirurgie + nieuwe ontwikkelingen

Op donderdag 2 november a.s. organiseert De Hart&Vaatgroep samen met het Meander Medisch Centrum in Amersfoort een Hart&Vaatcafé met als thema ‘Aneurysmachirurgie + nieuwe ontwikkelingen (o.a. hybridekamer)’.

nov03

Rondleiding genetisch lab AMC 'DNA-onderzoek, hoe werkt dat eigenlijk?'

Op 3 november organiseert De Hart&Vaatgroep samen met het AMC een rondleiding door het genetisch laboratorium in Amsterdam. Deze rondleiding is bedoeld voor mensen met FH (Familiaire Hypercholesterolemie) en erfelijke…

nov09

Hart&Vaatcafé Utrecht

9 november organiseert de Hart&Vaatgroep regio Utrecht een Hart&Vaatcafé. Dit keer gaat het over nieuwe ontwikkelingen in de behandeling van hartfalen en hartfalenzorg in het Diakonessenhuis.

nov11

Themabijeenkomst 'Chronisch ziek? Wat kun je zelf!'

Op zaterdag 11 november 2017 vindt een themabijeenkomst plaats in Nijverdal georganiseerd door een aantal patiëntenverenigingen waaronder De Hart&Vaatgroep regio Overijssel.

nov11

Landelijke Vaatdag 2017

Benieuwd naar nieuwe ontwikkelingen in de vasculaire zorg, onderzoek en medicatie? Of wil je ervaringen horen en vragen stellen? Kom naar de Vaatdag!

nov18

Landelijke dag: verleden, heden en de toekomst van hypertrofe hartspierziekten (HCM)

Artsen en onderzoekers van verschillende academische centra in Nederland organiseren samen met De Hart&Vaatgroep (diagnosegroep HCH) en de Hartstichting een dag over de erfelijke hartziekte Hypertrofische Cardiomyopathie (HCM).