Spataderkeurmerk

Met het Spataderkeurmerk willen we bijdragen aan goede kwaliteit van behandeling van spataders in Nederland.

Via een keuzewebsite vind je snel ziekenhuizen of behandelcentra in jouw buurt met het Spataderkeurmerk.

Spataderkeurmerk 2017

Aan 158 locaties van ziekenhuizen en behandelcentra is weer het Spataderkeurmerk toegekend. De toekenning Spataderkeurmerk 2017 is gebaseerd op nieuwe actuele gegevens die de ziekenhuizen via het Transparantieportaal openbaar hebben gemaakt. Het Spataderkeurmerk van De Hart&Vaatgroep helpt patiënten een keuze te maken voor een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum waar goede spataderzorg wordt aangeboden.

Bekijk de lijst met ziekenhuizen en zorginstellingen die het Spataderkeurmerk 2017 hebben.

Kwaliteitscriteria

Om het Spataderkeurmerk te krijgen, moeten ziekenhuizen voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en vaatlaboranten.

De criteria voor het Spataderkeurmerk 2017.

Heb je de tool gebruikt om ziekenhuizen te zoeken en vergelijken? We horen graag jouw ervaring of verbeterpunten via spataderkeurmerk@verwijder-dit.hartenvaatgroep.nl.

Deel uw ervaring

Het Spataderkeurmerk geeft een goede indruk van de kwaliteit van de zorg in de Nederlandse ziekenhuizen op het gebied van behandeling van spataders. Maar we zijn ook benieuwd hoe jij als patiënt die zorg ervaart. Meld hieronder jouw ervaring met het ziekenhuis en de behandeling die jij ontvangen hebt.

Jouw ervaring wordt niet getoond op de website. De Hart&Vaatgroep kan jouw ervaring (anoniem) gebruiken om voor de belangen van vaatpatiënten op te komen.

Verplicht
Verplicht
Verplicht