Word vrijwilliger

Onze vrijwilligers zijn onmisbare krachten. Zij zorgen voor de zichtbaarheid van De Hart&Vaatgroep en helpen bij het organiseren van activiteiten en bijeenkomsten. 

Lijkt het je leuk om een welkome steun in de rug te zijn? Verbind, stimuleer en motiveer je graag mensen? Of organiseer je met plezier bijeenkomsten? Word vrijwilliger!

 

Wat doen onze vrijwilligers?

  • Themabijeenkomsten: regelmatig organiseren vrijwilligers themabijeenkomsten voor onze leden. Dit gebeurt vaak in samenwerking met het ziekenhuis in jouw regio.
  • Beurswerk: op diverse beurzen, zorgmarkten en andere evenementen zijn vrijwilligers actief. Zij informeren bezoekers over het werk van De Hart&Vaatgroep, wijzen op folders en brochures en geven antwoord op vragen.
  • Redactie: vrijwilligers stellen een regioblad/digitale nieuwsbrief samen om de leden in de regio op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten.
  • Voorlichtingsbijeenkomsten: vrijwilligers verzorgen vanuit hun ervaringsdeskundigheid ook voorlichtingsbijeenkomsten, bijvoorbeeld over het belang van bewegen.
  • Lotgenotencontact: ervaringsdeskundige vrijwilligers staan mensen te woord die willen praten over wat het betekent om te leven met een hart- of vaataandoening.

Wat bieden wij?

De Hart&Vaatgroep biedt vrijwilligers een bijzondere werkomgeving waarin plezier, zelfstandigheid, collegialiteit en betrokkenheid vanzelfsprekend zijn. Je word als vrijwilliger ingewerkt, begeleid en ondersteund. Tevens bieden wij reiskostenvergoeding en hebben wij voor onze vrijwilligers een aansprakelijkheidsverzekering en risico-ongevallenverzekering afgesloten.

 

Help je mee?

Wil je ons vrijwilligersteam versterken? Vul dan onderstaand formulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze regioconsulenten via regioconsulenten@verwijder-dit.hartenvaatgroep.nl.

Velden met een * zijn verplicht

Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht
Verplicht